top of page

Diensten

Een topklasse auto verdient natuurlijk een topbehandeling. Maasdijk Automotive biedt een aantal behandelingen om een auto weer in nieuwstaat te krijgen en te hóuden!

Detailing

Car detailing 

Niets zo vervelend als krassen of andere imperfecties in de laklaag. Gelukkig kunnen wij daar wat mee! Om een auto weer te laten stralen alsof die net van de productieband komt, bieden wij car detailing aan. De auto wordt professioneel gepoetst tot die weer nieuw lijkt. Niet alleen het exterieur maar ook het interieur wordt in nieuwstaat gebracht!

Keramische coating

Om een net gepoetste auto beter te beschermen dan ooit bieden wij een keramische coating aan. Dit is een extra harde laag boven op de blanke lak van de auto. Deze laag beschermt de auto tegen oppervlakkige krassen maar bevat ook hydrofobe stoffen die de auto water- en vuilafstotend maken. Bijkomend effect is een extra diepe glans. 

Bugatti-infrarood-drogen.jpg
PPF

Paint Protection Film

Een Paint Protection Film, ook wel PPF genoemd, is een 100% transparante folie die het lakoppervlak beschermt tegen beschadigingen als steenslag en diepe krassen. Doordat de PPF onzichtbaar en bovendien zelfherstellend is zal het lakoppervlak als nieuw blijven, zelfs na jaren van gebruik. 

Een veelgemaakte keuze is de zogenoemde Full Front PPF die alle steenslag-gevoelige delen van de auto beschermt. Dus de voorbumper, motorkap, koplampen, zijschermen, spiegels en eventueel de A-stijl. U kunt ook kiezen voor een Full Car PPF. Hierbij wordt de gehele auto ingepakt en weet u zeker dat er onder die folie helemaal niets gebeurt met uw auto.

Paint-Protection-Film.jpg

Car Wrapping

Een snelle metamorfose van een auto in elke gewenste kleur en stijl, en bovendien een sterke bescherming tegen beschadigingen en verkleuring. Dat is wat car wrapping biedt. De vele foliekleuren zijn een enorme uitbreiding op het standaard kleurengamma van de autofabrikanten.

 

Populair is ook dechromen: alle verchroomde delen wrappen met zwarte folie, wat de auto een sportieve look geeft. Wrapfolie is makkelijk te vervangen of te verwijderen en laat geen schade achter.

Car wrapping

Raamtinten

Net even wat meer privacy, of warmte buiten houden? Het tinten van ramen met folie vermindert bovendien de verkleuring van het interieur. Een prima investering dus, die de auto meteen wat extra uitstraling meegeeft.

Raamtinten
Transport

Transport service

Met onze gesloten trailer halen wij uw auto thuis of uw werk op en brengen hem naar onze werkplaats en later weer terug. Zo vervoeren wij uw auto discreet en zonder dat hij onnodige kilometers hoeft te maken. Ook voor het verplaatsen van uw auto naar een willekeurige plek elders, is onze trailer beschikbaar.

Auto trailer

Samen de opties doornemen?

Bedankt voor uw aanvraag!

Car wrapping goudkleur
bottom of page